medlem

Bliv medlem / BECOME A MEMBER English Language

For 100 DKK om året (8,33 DKK om måneden), kan du hjælpe med at ændre folks liv i udkants Bangladesh med at:

– Bekæmpe social uretfærdighed og kønsulighed / ulighed mellem kønnene.
– Give vigtig uddannelse til kvinder og andre marginaliserede grupper.
– Give magt til kvinder og andre marginaliserede grupper, så de kan organisere sig og gøre deres stemmer hørt.
– Sætte en stopper for den forældede og ulovlige praksis med børneægteskaber i landdistrikterne.

Sådan bliver du medlem

Der er to måder hvorpå du kan blive medlem.

Den nemmeste måde er ved at sendte 100 DKK via MobilePay til nummeret: 14956. I beskedfeltet bedes du skrive dit navn og din e-mail, så vi kan linke din betaling til dig og holde dig informeret
om vores arbejde.

Den anden måde er ved at lave en bankoverførsel på 100 DKK, til kontonummeret under. Som med MobilePay, husk at skriv dit navn og din e-mail i beskedfeltet.

Kontonummer: 5498 792 237
Reg. Nummer: 2331

Når vi har modtaget din betaling, sender vi en bekræftelses mail. Vi sender også en påmindelse når det er tid til at forny dit medlemskab, Dette er selvfølgelig frivilligt.

Hvad bliver pengene brugt til?

Din medlemsdonation giver os mulighed for at finansiere dannelsen af såkaldte Gono Kendras, eller folkecentre.

Når en Gono Kendra er blevet etableret, samler medlemmerne (primært kvinder, men også andre diskriminerede og socialt sårbare grupper som kristne, hinduer eller handicappede) deres ressourcer sammen for at opretholde gruppen, indføre spare-programmer, lære om deres rettigheder og erhvervsmæssige færdigheder og organisere på fællesskabsplan for at sikre, at deres stemmer endelig bliver hørt.

Hver Gono Kendra er helt selvforsynende, når den er oprettet, hvilket betyder, at din donation aldrig går til den samme person eller gruppe to gange.

Det handler om at give folk de grundlæggende muligheder, de har brug for til at endelig bryde cyklussen af fattigdom og permanent ændre deres liv – og deres børns liv – i processen.